Wednesday, January 25, 2012

Home Sweet Home

Im Home!! Yeahh..
balik jugak aku setelah berhempas pulas dgn 
esaimen,presentation, test,FINAL! dan segala mak nenek tuh..
Phewww! Sem yg sgt memenatkan.
bukan aku sorg jek rasa tp kebanyakan student sem 4 rasa benda yg sama.
rasa mcm xde gap langsung nak rest.
haiyoo..

btw, len cite..
minah tu call aku lately,
aku xtau la dia nak apa lg dr aku.
haish.
kalau xpenting xyah la call aku kan.
perlu ker nak call?
aku rasa tak perlu.
keadaan da tak sama mcm dulu.

Biarlah.x kisah pon dgn hidup minah tuh
yg penting aku tetap tunggu si DIA..
si jantung hati
da masuk 5 tahun kot aku tunggu.
mana la dia sekarang ni..
susahnye la nak carik..
dugaan betol buat aku.
aku rindu yg amat2..
huhu..last word from me,
TAKE CARE DEAR~



No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI