Wednesday, January 25, 2012

Home Sweet Home

Im Home!! Yeahh..
balik jugak aku setelah berhempas pulas dgn 
esaimen,presentation, test,FINAL! dan segala mak nenek tuh..
Phewww! Sem yg sgt memenatkan.
bukan aku sorg jek rasa tp kebanyakan student sem 4 rasa benda yg sama.
rasa mcm xde gap langsung nak rest.
haiyoo..

btw, len cite..
minah tu call aku lately,
aku xtau la dia nak apa lg dr aku.
haish.
kalau xpenting xyah la call aku kan.
perlu ker nak call?
aku rasa tak perlu.
keadaan da tak sama mcm dulu.

Biarlah.x kisah pon dgn hidup minah tuh
yg penting aku tetap tunggu si DIA..
si jantung hati
da masuk 5 tahun kot aku tunggu.
mana la dia sekarang ni..
susahnye la nak carik..
dugaan betol buat aku.
aku rindu yg amat2..
huhu..last word from me,
TAKE CARE DEAR~



Tuesday, January 3, 2012

Final Exam Datang Lagi

Weehuuu~    sakit otak da  melanda sekali lagi. sem ni byk kos yg agak berat dan susah bagi aku. aku xtau kenapa  kenapa dan kenapa.. adakah disebabkan aku  stay luar luar dan luar?  hurm. i've no idea. malam ni aku nak study tp  aku takda mood. aku nak paksa tapi tak boleh.aku xtau mcm mana nak paksa dia..perlu kah aku memujuk hatiku ini?  dan bagaimanakah caranya? ada sesiapa yg sedang baca blog aku sekarang ni  boleh tlg x? mesti korang pernah rasa apa yg aku rasa sekarang ni kan? korang pon  for sure pernah jadi student kan. tak tau pulak if yg xpenah jadi student tuh.no komen la..aku  tak sanggup tgk pointer aku jatuh merundum dan tak kan pernah utk cuba jatuhkan. 

Agak lama jugak aku tak jenguk blog aku ni. malam ni entah kenapa rasanya rajin pulak nak menaip. nak study takda mood. malam ni aku nak merepek  berjela2 boleh tak? tu pon kalau sampai la jelanya kan. 

Hari ini dah masuk 3 Januari  2012, aku da tetapkan azam aku.,nak tau tak azam baru aku tahun ni?   ala kalau aku bgtau pon korang kisah apa kan. baik tak perlu bagitau jek kan.ok fine.xperlu.i know.   

Student life aku sekarang ni dah tak  sama mcm dulu2..sekarang ni aku da tinggal rumah sewa.keaadan dia tak sama macam aku  stay kat kolej  lepas. keaadaan agak berbeza sekali. tinggal kat luar ni banyak dugaan dan cabaran.banyak benda kau kena survive.dugaan beb!  

kawan yang pernah aku sayang dulu  da tak sama macam dulu.dia da banyak berubah.aku tak tau sama ada aku or dia  yang berubah. persahabatan yg agak lama terjalin da semakin renggang.puncanya aku kurang pasti..da tak ada serinya lagi.dan aku menerima dgn seadanya. hey! dalam dunia ni byk lg kawan. bak kata pepatah "berkawan biar seribu,bercinta biar satu''. betul kan.

Arghh sudah la..aku malas sudah  mau berfikir panjang2 mau merepek apa lg..cukup sampai di sini repekan aku.

Sekian.

HAPPY NEW YEAR 2012


HAPPY NEW YEAR 2012