Monday, February 7, 2011

MISSING THEM!

Tetibe rindu kat member member skul aku dulu..aku rindu nak gelak sakan dengan dorg..aku rindu kebisingan dorg..aku rindu dengan kekecohan dorg..rindu nak buat jahat! rindu nak usik orang rindu nak kacau orang rindu nak buat org sekeliling marah..Arghhhhhh..aku rindu kenangan kitorg dulu!! Everything i miss bout them! Now , dorg  masing- masing da buat hal masing..start dgn genk karas classmate aku dulu.


Omah , satu2nya member keras aku kat class , tak kira kat mana pon kitorg suka usik org! gelak sakan sampai nak putus urat kentut..suka buat org marah tp kompem pujuk blk dgn wat aksi yg ntah papa..haish..kalau ingat memang leh buatkan aku duk tersengih2 kat bilik ni..time tu still dak hingusan g..haha! now omah da kerja kat mana ntah..aku pon x ingat..tp yg aku tau,tp yg aku sure kat shopping complex..

Mei-mei , budak cina yg xberapa cina..coz selalu lepak dgn kitorg dak2 melayu..dia ni pon slh sorg genk yg memang 1 kepala..memang kamceng ar..kat class kitorg selalu buat bodoh..aksi2 yg memang memalukan la..tp bg kitorg oke jer..memang time tu tarak perasaan malu langsung..selamba yaya beb..mei2 ni pandai nari..body mantap gak ar..memang suka gelak..gelak bukan  maen..sampai aku pon sempat beristighfar tgh duk gelak sama dgn dia..haish..gelak sampai tak ingat dunia..mei mei now pon da kerja..kerja kat PA office.

Eiba , budak senget yang lagi dasat gelak tawanya..gelak punya gelak sampai tkucil suara pontian dia..haish..ketawa sampai tak ingat dunia..dia ngan mei mei kamceng ,coz dorg sama- sama pandai nari..aku ngan omah??  hahahahampeh! da nama keras beb! nari robot leh la..tak kan nak nari yang lembut2 lak..adoi..gelak sakan korg nengok kang..( hah tu asal sengih2 tu ) .Eiba ni tahap malu dia memang ZERO la..takda rasa malu langsung..lg satu mulut dia memang tak leh benti cakap..da benti cakap,sambung gelak pulak..cam tu la dia..tapi kitorg pon jadi happening oleh dia ni..aku dengan omah selalu jugak buli eiba dgn mei2 ni..hahaha.eiba pon sama mcm dorg omah n mei2 jugak ,kerja kat semenanjung , dekat jek dgn aku sebenarnya tp tu la minah ni obses sgt dgn kerja..asyik bz je..aku pon maleh nak kacau.

Yanti , haaaa yg ni lg lucu..muka dia serius tp memang kelakar la..dia tak buat kelakar sebenarnya tp gaya dia yg sgt lurus tu membuatkan aku n da genk gelak sakan..adoihhh..tak leh blah betol kalau tgk dia ni..ada ja yg tak kena bg kitorg..dia ni salah sorg student yg pandai..then, kalau dia nak menegakkan sesuatu benda tu memang dia akan serang bls habis habisan..aku paling tak suka kalau dia da mula bsuara , mak aihhhh.bising nak mampus..cakap tak benti2 sampai aku pon kengkadang letih dgr dia cakap..yanti pon sama mcm dorg..kerja kat bank..
Next , Member aku yg paling sempoi, Shah ..( suka la kau tu kan shah ).Dia ni suka buat lawak palui..asal lepak dgn dia kompem xkering gusi..malar ketawa..cerita mcm2..sampai cerita yg tak sepatutnya dicerita pon habis dicerita..tapi kitorg open jak..coz kitorg pon sama! haha..memang besh dpt kawan ngankau shah! kalau cerita mesti ada cerita tuh dgn ayat yg memang SHIT tp aku SUKA! haha..shah skg further study jugak in Medical Lab Tech. di Sarawak (betul ka shah?, malas aku kalau salah,mekong jak kau tau,haha ). Btw, rindu owh mau lepak dgn kamu suma..jd mangsa tempat lepak macam biasa,rumah MURNI!! haha..

Murni , kwn aku yg memahami time skul..suka ketawa,paling besh time dia marah..tkeluar suara ITIK (steady kau mur yaa ) Murni ni rajin orangnya..suka tolong org..suka buat kerja..tp nda ikhlas..buat kerja sambil bising2..tp suka kawan dgn diaaaa..sebab kami suma 1 kepala lorh..suma cerita pon masuk..haha..aish,rindu la mur dgn kau..murni skg sambung study jugak in Nursing at KK.take care mur..sayang kau .^__^

Bedah (ya ada jugak nama kau sini,jgn pura2 tkejut) dia ni pon sempoi jugak..suka ketawa , and sporting kalau dorg shah buat gila..da memang kamceng..bedah is normal but when she hangout with them she have been so ABNORMAL too..masuk cerita yg bukan bukan..aku suka sakat bedah dgn tanya soklan mcm mcm yg nda rasional sampai bedah jd MEKONG jawabbnya..haha..bedah pon further study Degree di Sarawak..baru habis Diploma..phewwiitttt..

Jeff , pon sama skali dgn shah , suka buat lawak..suka ketawa..cerita bukan bukan (yahh..kitorg 1 kepala memang suka cerita bukan bukan so u guys  just ignore it ). Jeff slh sorg member kitorg plg berjaya la(kiranya).Jeff now Freelance Make-up artist and Interior Designer. memang tak rugi kalau kna mekap oleh jeff..yang tak cantik pon boleh jd cantik..siyes ckp lu..memang sgt hebat!! (jeff,kalau kau baca ni jgn lupa belanja aku oke? n_n ).
Hurmm..byk lagi sebenarnya member2 kamceng aku tp maleh ar nak cerita dorg satu2..Aku sebut nama dorg n dorg buat apa skrg ok la..

Dira : UTM
Mina ; Kerja kat UMS
Farra : GEOMATIKA KL
Eira : UiTM SWAK
Irah : UNIMAS
Jue ; UITM PERAK
Dll aku tak sebut nama semuanya dah ada keluarga masing masing..

Time Kitorg Escape Class Kat Makmal ( Kena Halau Sebenarnya ) Time Ni Mei2 X Join Coz Dia Kamceng Ngan Cg Lelaki Tu..Kitorg Gelar Cg Tu "Cg Bunga" Atas Sebab2 Tertentu, Kitorg Jer Tau..Haha..LOL XD

Until Then , Bye! n_n

No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI