Tuesday, January 5, 2010

STUDENTS LIFE#2

Continued..

time g kuliah..fakulti OM223 punya la jauh..jarak agak2 ada 2 KM gak la..tapi kalau jalan ramai2 xjugak rasa..moment yang paling best sepanjang perjalanan balik ke kolej  adalah naik tangga sebanyak 218 anak tangga.perghh..semput aku di buatnya..betis pon kejang..komfom lepas ni kaki aku cantik..fit gitu..hahaha..org sehat mcm aku ni da semput,belum lg kalau org yang ada penyakit asma,lelah..perghh..kompom leh mati babes..kena kuat semangat jak la..n banyakkan bersabar..yg penting nk p amik ilmu tu..tapi kalau ikut yang realiti,kau memang kena terima hakikat  la..sepanjang hari kau akan berjumpa dengan c jantung hati(tangga) kau..wherever u are..d mana2 akan kau nampak dia..huhu..leh jd slim aku pasni..tapi kalau slim 1 badan xpa la..tapi kalau slim bahagian kaki jak??????? haaaaa..macam mana tu..tak seimbang..bdn mantain besar tp kaki...mak aih...fit n tough lagi..adeshh..tak dapat aku bayang kan owh..hahahahahahaha..tapi hampir seminggu ulang alik ulang alik p fakulti,tangga tu mcm da sebati dgn jiwa raga aku..mcm no feeling uda..pernafasan mantain(macam taik kan,padahal berabis amik o2) haha..

k la..aku nak chow..ada class ptg ni..kang aku upload pic tangga keramat n yg lain2 k..

until then..see ya!

ps;i mish my family n frens damn much..luv ya guys..take care..^^

2 comments:

  1. HaHa....slim la Sdh ko tue kan...tpi ckit la..haha=p

    ReplyDelete
  2. haha..jadeyyy????? jgn jak kau terkejut kalau aku blk cuti sem nanti..huahuahua..

    ReplyDelete

CELOTEH MUDA-MUDI