Tuesday, January 5, 2010

STUDENTS LIFE

Hype guys..rindunya dengan kamu semua..wah wah wah..ni aku online curi2 ni..gara2 mau update blog aku yg da lama terpinggir ni..kecian dia..luv u babes..

k,first of all,time aku sampai sini,student2 yg lain da sampai da..kami berkumpul d kolej seroja induk shah alam..seminggu dlm Minggu Mesra Siswa(MMS)..experience spjg MMS tu enjoy gak la..but lil bit bored..banyak taklimat jak..aku yang keletihan sampai boleh2 tertidur time tgh duduk dengar ceramah tu..letih babes..tak cukup tidur..adeshh..but overall,memang enjoy la..ramai gak kwn..mcm2 ragam ada..time MMs tu byk tepukan kena ajar..ada tepukan yg gedik la apa la..tp besh la..lebi2 lg kalau ramai2 buat tepukan tu..haha..akak2 dgn abg2 PM pun sporting2 gak..sumanya ok..caring sangat2 dgn kami PB ni..terasa mcm diri ni dihargai dan diterima baik dapat masuk uitm shah alam ni..sayang mereka..tanx~..

then,after 1 week kitorg yg sepatotnya berada dlm campus puncak alam pon pindah time p campus puncak alam..perghh sepanjang perjalanan ke campus tu,tengok belah tepi kanan kiri cuma ada alam flora,mesra alam,kebanyakan pokok kelapa pokok kelapa sawit..bangunan2 kureng sikit la..amik masa dlm 45 minit jugak la dr induk..
sampai sana kami register untuk masuk rumah(kolej tmpt tinggal)..dalam 1 rumah ada 8 orang,ada 4 bilik,dlm setiap bilik ada 2 org..roomate aku orang melaka,umur 21 tahun..majoriti dlm rumah tu orang sabah..2 org semenanjung n 1 sarawakian..tp dorg suma sporting gak..takda la sombong2..

alamak,gtg now..

continued....

No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI