Thursday, January 21, 2010

SI JANTUNG HATI


ni la dia "jantung hati" aku..
dan
begini la perjalanan dari rumah ke fakulti..
'berat mata memandang berat lagi bahu memikul'
&
'Usaha Tangga Kejayaan'
X_X

Tuesday, January 5, 2010

HAPPY NEW YEAR

HAPPY

NEW

YEAR

2010

GUYS!!

STUDENTS LIFE#2

Continued..

time g kuliah..fakulti OM223 punya la jauh..jarak agak2 ada 2 KM gak la..tapi kalau jalan ramai2 xjugak rasa..moment yang paling best sepanjang perjalanan balik ke kolej  adalah naik tangga sebanyak 218 anak tangga.perghh..semput aku di buatnya..betis pon kejang..komfom lepas ni kaki aku cantik..fit gitu..hahaha..org sehat mcm aku ni da semput,belum lg kalau org yang ada penyakit asma,lelah..perghh..kompom leh mati babes..kena kuat semangat jak la..n banyakkan bersabar..yg penting nk p amik ilmu tu..tapi kalau ikut yang realiti,kau memang kena terima hakikat  la..sepanjang hari kau akan berjumpa dengan c jantung hati(tangga) kau..wherever u are..d mana2 akan kau nampak dia..huhu..leh jd slim aku pasni..tapi kalau slim 1 badan xpa la..tapi kalau slim bahagian kaki jak??????? haaaaa..macam mana tu..tak seimbang..bdn mantain besar tp kaki...mak aih...fit n tough lagi..adeshh..tak dapat aku bayang kan owh..hahahahahahaha..tapi hampir seminggu ulang alik ulang alik p fakulti,tangga tu mcm da sebati dgn jiwa raga aku..mcm no feeling uda..pernafasan mantain(macam taik kan,padahal berabis amik o2) haha..

k la..aku nak chow..ada class ptg ni..kang aku upload pic tangga keramat n yg lain2 k..

until then..see ya!

ps;i mish my family n frens damn much..luv ya guys..take care..^^

STUDENTS LIFE

Hype guys..rindunya dengan kamu semua..wah wah wah..ni aku online curi2 ni..gara2 mau update blog aku yg da lama terpinggir ni..kecian dia..luv u babes..

k,first of all,time aku sampai sini,student2 yg lain da sampai da..kami berkumpul d kolej seroja induk shah alam..seminggu dlm Minggu Mesra Siswa(MMS)..experience spjg MMS tu enjoy gak la..but lil bit bored..banyak taklimat jak..aku yang keletihan sampai boleh2 tertidur time tgh duduk dengar ceramah tu..letih babes..tak cukup tidur..adeshh..but overall,memang enjoy la..ramai gak kwn..mcm2 ragam ada..time MMs tu byk tepukan kena ajar..ada tepukan yg gedik la apa la..tp besh la..lebi2 lg kalau ramai2 buat tepukan tu..haha..akak2 dgn abg2 PM pun sporting2 gak..sumanya ok..caring sangat2 dgn kami PB ni..terasa mcm diri ni dihargai dan diterima baik dapat masuk uitm shah alam ni..sayang mereka..tanx~..

then,after 1 week kitorg yg sepatotnya berada dlm campus puncak alam pon pindah time p campus puncak alam..perghh sepanjang perjalanan ke campus tu,tengok belah tepi kanan kiri cuma ada alam flora,mesra alam,kebanyakan pokok kelapa pokok kelapa sawit..bangunan2 kureng sikit la..amik masa dlm 45 minit jugak la dr induk..
sampai sana kami register untuk masuk rumah(kolej tmpt tinggal)..dalam 1 rumah ada 8 orang,ada 4 bilik,dlm setiap bilik ada 2 org..roomate aku orang melaka,umur 21 tahun..majoriti dlm rumah tu orang sabah..2 org semenanjung n 1 sarawakian..tp dorg suma sporting gak..takda la sombong2..

alamak,gtg now..

continued....