Sunday, December 13, 2009

REUNION SPORT SCIENCE STUDENTS

Hello guys..hurm..lamanya dah tak update blog kesayangan  aku ni(sayang meh?..sayang bha..X0Xo)..sorry la dear..syg busy bha..dear tau gak kan syg byk urusan mau buat kan since dapat tawaran study..lepas ni syg tak kan ignore dear da k?..hehe(<--Interaction between me and my dear a.k.a this rockest blog^_^) <---sot punya orang..X_X..

Eh..entri aku ni larik jauh da dari tajuk ni..sebenarnya aku mau share cerita aku ni..
Hari tu,kami budak budak(budak budak?) eh,i mean,kami ex-student sains sukan ni  buat reunion sport science batch'08..plan ni Zaidah yang buat..kami buat reunion di Centre Point,KK..

Seperti yang dijanjikan,datang tepat jam 1230MD d tingkat 8,Bowling..Sebenarnya janji jam 10pg..tapi janji melayu punya pasal..1230 juga sampai..hehe..then,satu demi satu orang VIP sampai..sepa VIP? kami la..hakhakhak..kesian Cikgu Nordin,Dia pulak yang tunggu kami,student kesayangan dia ni..ya meh kesayangan? cikgu Nordin,komen? Tapi cg. Nordin bagus orangnya..jenis tak kisah..kn cikgu? hehe..

Well,Semuanya pon da sampai tapi tidak semua yang dapat datang..

Antara yang datang;

-Cikgu Nordin          -Zaidah
-Ancu                        -Dayang Salinah
-Qayyum                  -Haidah
-Nonong                    -Yanti
-Eiphy Hiei               -Anita
-Dira                          -Sue

Antara yang Tidak Datang;

-Sufi                          -Miera
-Razak                      -Sue Mei
-Hekter                    -Jehan
-Dll.

Aktiviti;

>main Bowling,3 game!! almost 4 hour baru habis..
>"Soal Jawab" Session
>Sesi Fotografi
>Lunch Time
>Jalan jalan penatkan kaki
>Home

Perkembangan Terkini;

-Cikgu Nordin ; Sudah menamatkan zaman bujang..mendirikan rumahtangga dgn his beloved wife(sorry tak tau nama wife cikgu^^)

-Ancu ; Further study,UMS;Kos Pengurusan Perniagaan

-Qayyum ; Further study,UPSI;Kos Pendidikan Muzik

-Nonong ; Kerja,JPN;photocopy

-Dira ; Further study,UTeM;Kos?

-Zaidah ; Further study,UMS;Kos Geografi

-Sally ; Further study,UMS;Kos Geografi

-Haidah ; Further study,UPSI;Kos?

-Ieta ; Further study,UNiTAR;Kos?

-Sue ; Kerja,Bundle

-Yanti ; Kerja,CIMB

-Eiphy ; Further study,UiTM;Kos Pentadbiran Kesihatan

Galeri;










No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI