Sunday, November 15, 2009

U HURT MY FEELING

Finally,Kau tinggalkan aku jugak..its ok..aku tak salahkan kau..memang dari dulu lagi kau da bagi aku warning..yang aku kau akan kecewakan jugak..kau jugak pernah bagitahu aku..kau bukan jenis Heart-Stealer tapi Such a Heart-Breaker..cuma aku ni jak yang sanggup mau ambil risiko tu..tapi kenapa kau langsung tak pernah bagi aku peluang?? peluang untuk mendekati kau? peluang untuk ambil hati kau?
asal aku text kau,kau buat endah tak endah,nak tak nak balas text aku..aku sedih kau tau tak..aku sedih kau buat aku macam tuMySpace..come on la..aku pun manusia jugak..aku pun ada perasaan.tapi kenapa kau buat aku macam ni..kau terus blah macam tu jak tanpa sebarang patah perkataan ayat pun yang keluar dari mulut kau sendiri..kau diam dan terus blah?? apa salah aku?? at least kau bagitahu la aku..supaya aku sedar apa kesalahan yang aku buat dengan kau..aku sedar,dari dulu lagi,kau anggap aku ni cuma sekadar teman di saat kau bosan..hanya untuk mengisi masa lapang kau..dengan erti kata sebenar..aku ni cuma BONEKA pada kau.MySpace

aku tau sangat mustahil untuk kita teruskan ditambah pulak dengan perbezaan jarak yang begitu jauh sekali..tapi kau tau tak..hati aku ni sayang gilak dengan kau..entah la kenapa..maafkan aku kerna jarang text/call kau..bukannya apa..aku takut kau bosan dengan aku..aku tak mau ada rasa benci kat diri kau terhadap aku..tapi sekarang ni kau da ada orang lain..aku baru tahu dan kini aku sedar..aku dah tak diperlukan lagi untuk mengisi masa lapang kau..takpa la..aku tak marahkan kau pun.jangan risau k..aku takkan ganggu hidup kau lagi lepas ni.maafkan segala tutur kata aku..tak kira la dalam text or sepanjang kita bercakap di telefon..thanks,aku senang berkawan dengan kau..tapi apa kan daya..kau da beralih dengan yang lain..takpa..aku harap kau akan bahagia Heart-Breaker..perbuatan tu sangat sangat tidak mulia..tak pernah ka kau terfikir semua tu akan memakan diri sendiri kau jugak? bukankah kau turut akan terkena tempiasnya jugak? aku harap kau mengerti..

Dan cukup sampai di sini jak la luahan hati aku sekarang ni..biar lah aku dengan hidup aku dan kau dengan hidup kau..jaga diri baik baik..MySpace

No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI