Thursday, November 26, 2009

AIDILADHA

Salam..

Selamat Hari Raya AidilAdha kawan kawan..yeahh..aku tak sabar nak makan daging ni..lama tak makan..lagipon kalau makan daging banyak banyak tak elok untuk kesihatan jugak kan..kalau makan sekali sekala..perghhh...nyaman jooooo..*ngeeeee*..

recently,kehidupan aku sangat sangat sibuk..tiap tiap hari jalan..boleh dikatakan aku berada di rumah untuk beberapa jam sahaja..banyak urusan mau kena buat..

hari ni,hari raya korban,bapak aku da plan awal awal nak g beraya kat rumah pakcik aku di kampung..wahh..bestnya.tapi aku ni macam letih..penat tok beberapa hari ni tak hilang lagi..
aiyaya..

well guys,gtg now..i've something to do..hopefully im in good mood for the whole day..
see u later guys..n_n

Wednesday, November 25, 2009

KOMPUTER PUNYA PASAL

Ini adalah sebuah kisah benar mengenai Microsoft Word Helpline (bantuan berkenaan Microsoft Word melalui telefon). Seorang pekerja di helpline ini telah diberhentikan. Walaubagaimanapun, pekerja ini telah menyaman Word Perfect atas dakwaan “Memecat tanpa Sebab”. Inilah perbualan telefon pekerja berkenaan yang menyebabkan beliau dipecat:



Microsoft: Ridge Hall computer assistance; boleh saya bantu anda?


User: Ya, err, Saya ada masalah dengan Microsoft Word.


Microsoft: Masalah bagaimana tu encik?


User: Saya sedang menaip, tiba-tiba semua perkataan tersebut hilang.”


Microsoft: Hilang?


User: Ya, ia hilang.


Microsoft: Hmm. Macam mana monitor anda kelihatan sekarang?


User: Kosong, tak ada apa-apa.


Microsoft: Tak ada apa-apa?


User: Blank, ia tak respon apa-apa bila saya menaip.


Microsoft: Adakah anda masih didalam Microsoft Word, atau anda telah keluar?


User: Macam mana saya nak tau?”


Microsoft: Bolehkah anda nampak C: prompt pada skrin anda?


User: Apa tu si-perom?


Microsoft: Tak apalah, boleh tak anda gerak-gerakkan mouse anda di skrin

User: Cursor pun tak ada: kan saya dah kata ianya tak memberi sebarang respon bila saya taip.


Microsoft: Adakah monitor anda ada power indicator?


User: Monitor tu apa?


Microsoft: Ianya adalah sebuah alat yang ada skrin padanya dan ianya berbentuk seperti TV. Adakah ianya mempunyai lampu kecil yang menyala bila monitor anda dihidupkan?


User: Saya tak tahu.


Microsoft: OK, kalau begitu cuba lihat di belakang monitor anda dan cuba cari socket dimana wayar power anda di pasangkan. Boleh nampak tak?


User: Rasa-rasanya.


Microsoft: Bagus. Ikut wayar tersebut hingga ke plug, dan adakah ianya dipasangkan pada soket elektrik di dinding anda.


User: Yaa, terpasang.


Microsoft: Masa anda lihat di belakang monitor tadi, perasankah anda ada dua wayar terpasang di belakang monitor anda, bukannya satu?


User: Iya ke?.


Microsoft: Sebenarnya ada dua. Sekarang saya nak anda pergi balik ke belakang monitor anda dan cari satu lagi wayar tersebut.


User: Okay, jumpa dah.


Microsoft: Cuba ikut wayar tersebut dan beritahu saya samada ianya terpasang dengan ketat di belakang computer anda.


User: Alamak tak sampai laa.


Microsoft: Ok… boleh cuba jenguk-jenguk samada ianya terpasang atau tidak?


User: Tak boleh.


Microsoft: Tak boleh juga ke jika anda cuba panjat apa-apa seperti kerusi dan tengok kat belakang tu?


User: Oh, saya tak nampak bukannya sebab angle tak betul, tapi pasal gelap.


Microsoft: Gelap?


User: Ya. Lampu pejabat ni terpadam dan satu-satunya sumber cahaya yang saya ada adalah dari cahaya tingkap.


Microsoft: OK, kalau macam tu hidupkanlah lampu pejabat anda.

User: Tak boleh.


Microsoft: Tak boleh? Kenapa?


User: Sebab kat pejabat saya “blackout”, tak ada elektrik.


Microsoft: Blackout… tak ada elektrik? Aha, Okay, kita dah dapat penyelesaiannya sekarang. Anda masih mempunyai kotak, manual dan barang-barang pembungkusan semasa komputer ini dihantar?


User: Ada… saya simpan kat dalam almari.


Microsoft: Bagus. pergi ambil barang-barang tersebut dan unplug komputer anda. Kemudian bungkuskan sepertimana masa ianya baru-baru sampai dulu. Hantar balik ke kedai dimana anda beli dulu.


User: Ehh? Ye ke? Macam tu sekali punya teruk ke?


Microsoft: Iya, rasa-rasanya macam itulah.


User: Err… okey lah. Nampaknya saya kena buat macam tu lah. Tapi nak cakap apa dengan pekedai tu?


Microsoft: Beritahu mereka anda terlalu BANGANG untuk memiliki sebuah komputer.

Tuesday, November 24, 2009

BADLY BROKEN ENGLISH

 Seorang pemandu yang berbosskan org putih dari Amerika sedang membawa bossnya..
Tiba-tiba kereta dihadapannya berhenti mengejut menyebabkan dia telah menyodok kereta tersebut. Pemandu tersebut pun meminta maaf dari boss nya..

Pemandu: Sorry Sir, I brake brake, do not eat. After I check the wheel no flower again.
(maaf Tuan, saya brek-brek, tak makan, selepas saya cek tayarnya tak ada bunganya lagi)

Orang putih tu pun mahu keluar dan ikut sama marahkan pemandu kereta dihadapan. Tapi pemandu tersebut menghalangnya…

Kata pemandu tersebut:

Pemandu: Don’t enter mix, Sir! The bring that car if not wrong I, is the children fruit from manager moneys, he stupid doesn’t play! Let he taste
(Jangan masuk campur, Tuan! Yang bawa kereta itu kalo tak salah saya, anak buah dari pengurus kewangan, dia memang bodoh bukan main… Biar dia rasa)

Besoknya si pemandu tak masuk kerja, lusanya, bila dia masuk kerja, si boss orang putihnya bertanya:

Boss : Why didn’t you come to work?

Pemandu : I am sorry boss, my body is not delicious, my body taste like enter the wind.
(maaf boss, badan saya tidak sedap, badan saya rasanya macam masuk angin)

*LOL!

TIPS ISI BORANG YANG BETUL.CONFIRM DAPAT!...

Isi Borang Untuk Kerja KosonG


Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu beri perhatian kepada permohonannya.


Name : Ajoi


Age : Still young


Sex: Never. Still under age


Religion: I only have experience praying my cat which dead 2 years before


Race: I love to race. How u know?


Nationality : I don’t like National. I prefer Sanyo


IC No.: 6735


Tel No.: My house no telephone


HP No.: Nokia 3310


Address: Jelutong, Penang


City: Nurhaliza?


Postcode: I never post anything


Country: I love travel to London


Status: Secret


EmailAddress : Hotmail


Education Background : My teacher said, not bad


Working Experience : Last time I got sell pirate VCD


Father’s Name : Daddy


Father’s IC No. : U ask him


Mother’s Name : Mummy


Mother’s IC No. : U ask her


Expected Salary : As much as u can pay


When can start work? : Depends on my mood


Highest Qualification : Very high


Grade : Also very high


College/University : College


Signature : Can I use chop??

*confirm dapat........terajang+side-back-kick+siku..

BAGAIMANA HENDAK "MEMBUAT" ANAK KEMBAR


*simple right? ^_^

Monday, November 16, 2009

BOLEH BHA KALAU KAU

>Orang yang BAIK adalah..
-Orang yang sentiasa memahami perasaan org laen
-Orang yang sentiasa menjaga hati orang laen
-Orang yang sentiasa membuat amal kebajikan
-Most important,Ciri-ciri tu tidak ada dlm diri aku! terasa sungguh hina diri iniMySpace


>SAHABAT selalunya..
-Pinjam duit dengan aku kalau ada krisis kewangan
-Khianat sahabat sendiri
-Ambil Kesempatan kalau kita ni baik dengan dia
-Seronok kalau lepak ramai ramai


>MenCINTAI adalah..
-Orang yang punya perasaan Cinta terhadap kekasihnya
-Orang yang punya perasaan Kasih terhadap kekasihnya
-Orang yang punya perasaan sayang terhadap kekasihnya
-Orang yang punya perasaan rindu terhadap kekasihnya

>Putus CINTA bila...
-Orang yang dicintai meninggalkan kita
-Orang yang dicintai memutuskan hubungan
-Orang yang dicintai mempunyai orang lain
-Orang yang dicintai sudah tidak ada rasa cinta

>DUIT buat saya tiba-tiba jadi...
-Orang yang lupa ingatan
-Orang yang tidak keruan
-Orang yang sangat meterealistik
-Orang yang tidak peduli dengan dunia lain

>Saya RINDU..
-Fara
-PiPah
-Buddy
-Geng2 PLKN

>Cara saya menunjukkan KASIH SAYANG..
-Rahsia
-Rahsia
-Rahsia
-Rahsia

>Bila saya DIKHIANATI...
-Saya akan Sedih
-Saya akan kecewa
-Saya akan Memaki Hamun orang yang telah mengkhianati akuMySpace
-Saya akan Balas balik!!MySpace

>Saya pilih BUNGA apabila...
-Orang suruh saya pilih
-Orang minta saya pilih
-Saya diminta pilih bunga
-Bunga pilih saya bila..hahaha

>Empat orang yang saya ingin katakan I LOVE U setiap hari ialah..
-Yang Maha Esa
-Family
-Kekasih
-Sahabat

>Waktu saya 13 tahun, saat paling tak dapat dilupakan...
-Saya mula masuk SMK PUTATAN
-Saya menang Olahraga acara lari pecut 100M
-Saya digelar 'Sport Girl' atas sebab2 tertentu ole cg.Amy(mesti Disindir kalau saLah sikit)
-Sedang aku lepak d koridor luar kelas,angin dari arah belakang yang sgt sempoi tlh menerbangkan Tudung aku  p atas zink bawah..terkakai kakai aku seorang diri amik tudung aku blk..wakakakaka(sib bek teda org nmpk time tu,tuhan jak la)

>Waktu saya 21 tahun, saat paling tak dapat dilupakan...
-Belum sampai ke umur itu lagi
-Belum sampai ke umur itu lagi
-Belum sampai ke umur itu lagi
-Belum sampai ke umur itu lagi

>Saya MENANGIS bila...
-Kehilangan orang yang saya sangat sayang
-Ditinggalkan orang yang disayangi
-Orang yang disayangi curang
-Barang yang amat saya sayang telah hilang/dicuri


>CANTIK pada kacamata saya…
-Aku tak Rabun
-Aku tak rabun
-Aku tak rabun
-Aku tak rabun


>Tak ada yang paling mengGEMBIRAkan saya kecuali...
-Dekat Dengan Family
-Dekat Dengan si Dia
-Dekat dengan Sahabat
-Dekat dengan HP..haha

>Jika saya boleh UBAH sesuatu, ia adalah...
-Orang yang sepatutnya macam Donald Trump adalah saya
-Orang yang sepatutnya macam Albert EinsTein adalah saya
-Orang yang sepatutnya macam  Bill Gates adalah saya
-Orang yang sepatutnya macam orang adalah saya(0-o)? haha

>Jika SENYUMAN tidak boleh dihentikan, saya akan…
-Ketawa pulak
-T'Sengih sengih pulak
-Menang Award Adorable Smilest In Da woRLd
-Insuranskan senyuman saya..haha

>Empat orang INSAN paling penting dalam hidup saya...
-Family
-kekasih
-Sahabat
-Musuh

>Jika saya ada RM 1 JUTA, saya akan berikan kepada...(selain 4 orang di atas)...
-Derma kpd org yang memerlukan
-Arkitek utk Bina Bangunan Badan badan kebajikan
-Perompak/penyamun/pencuri dsb.
-Saya sendiri


>jika kamu ingin BERJAYA, maka kamu mesti…
-Berusaha
-Kerja keras
-Berdoa
-Tawakkal

>Warna yang memberi saya INSPIRASI...
-Hitam=Tidak semua perkara sedih/kecewa akan dilalui
-Putih=Tidak Semua perkara suka/gembira akan dilalui
-Biru=Kamu akan tenang bila berfikiran Positif
-Brown/Grey=Sangat indah

>Duit bukan segala-galanya, TETAPI…
-Duit tetap Duit
-Aset Penting dalam busisness
-Tak kan dapat beli apa apa tanpa duit
-D.u.i.t Bunyinya tetap DUIT..haha

>Saat paling MENYENTUH PERASAAN pernah saya lalui adalah…
-Melihat Seseorang bersedih di atas kehilangan org yang amat disayangi
-Orang kurang upaya di buli/ditindas
-Orang yang disayangi meluahkan perasaa dr dlm lubuk hati..jeng jeng jeng..
-Kucing kesayangan Saya mati!

>Saya akan TERSENYUM PANJANG bila…
-Orang cakap baik baik pasal saya
-Orang senyum dengan saya
-Orang ambil berat terhadap saya
-Orang buat saya tersenyum

>Dan..bila saya GEMBIRA, saya…
-Automatically,mood akan berubah jadi haPPy
-Senang Hati
-Riang Ria
-Ceria

>Jika saya tak dapat CINTA si dia, maka saya…
-Paksa sampai dia cinta saya..hahaha..
-undur diri
-suicide?
-main sudoku? haha

>Perkara yang paling INDAH telah saya lakukan SEMALAM adalah…
-Tengok wayang
-makan
-ketawa
-Hang-out ngan family members

>Jika saya boleh menulis sebuah buku, TAJUKnya adalah…
-Kenangan PLKN
-Perempuan Skodeng Lelaki
-Kejayaan Jutawan Eiphy_Hiei
-Tak Boleh Blah!

>Sebelum saya PERGI buat SELAMA-SELAMANYA..saya ingin..
-BerTaubat
-Makan makanan yang lazat sepuas-puasnya
-Berlari sepuas puasnya
-ketawa sepuas puasnya

>Saat melakukan semua 30 SOALAN ini, saya rasa…
-Sangat sakit hati.banyak betul soalan
-sangat penat
-sangat bosan
-sangat lapar

*thankz to bedah yang telah tag aku..ngeee~~

Sunday, November 15, 2009

MY DAY

MORNING

0730   : Woke up+took a bath+Breakfast

0930   : Sis From KL Was called..Inform will arrived at 1245PM,Terminal 2 Tanjung Aru.

1030   : Me and Big Bro Goes to Putatan-Penampang,Check out for car accessories.

1130   : Drop in to KK Times Square,exhibition+contest of scooters and carsMySpace

AFTERNOON

1230   : Took my Sis at the Airport.

1300   : Direct To The Centre Point.watch for Raging Phoenix Movie

1415   : Stay for two-hours in Hall 3

1606   : Out From Hall 5 minutes earlier(got rushing  to the DAMN toilet,i can't hold it!!)MySpace

EVENING

1630   : MAKAN!MySpace

1700   : ' Mole' 'MySpace

1745   : Home+Bath+'pentadbiran sendiri;cakap cakap,riuh rendah,bla-bla-bla,tap tap  tap,jln sana sini.'

NIGHT

2000   : DinnerMySpace

2030   : Watching Tv(teda cerita besh)MySpace

2100   : Masuk Bilik,Layan hP,text-ing dengan fara pipah sayang..hee~MySpace

LATE NIGHT

2430   :Good Night! MySpace zzZZzZZ...



Car and Scooter Pictures;





MINE!!  Hehe












interframe tol awek ni..tp not bad gak(gete' Me) haha



U HURT MY FEELING

Finally,Kau tinggalkan aku jugak..its ok..aku tak salahkan kau..memang dari dulu lagi kau da bagi aku warning..yang aku kau akan kecewakan jugak..kau jugak pernah bagitahu aku..kau bukan jenis Heart-Stealer tapi Such a Heart-Breaker..cuma aku ni jak yang sanggup mau ambil risiko tu..tapi kenapa kau langsung tak pernah bagi aku peluang?? peluang untuk mendekati kau? peluang untuk ambil hati kau?
asal aku text kau,kau buat endah tak endah,nak tak nak balas text aku..aku sedih kau tau tak..aku sedih kau buat aku macam tuMySpace..come on la..aku pun manusia jugak..aku pun ada perasaan.tapi kenapa kau buat aku macam ni..kau terus blah macam tu jak tanpa sebarang patah perkataan ayat pun yang keluar dari mulut kau sendiri..kau diam dan terus blah?? apa salah aku?? at least kau bagitahu la aku..supaya aku sedar apa kesalahan yang aku buat dengan kau..aku sedar,dari dulu lagi,kau anggap aku ni cuma sekadar teman di saat kau bosan..hanya untuk mengisi masa lapang kau..dengan erti kata sebenar..aku ni cuma BONEKA pada kau.MySpace

aku tau sangat mustahil untuk kita teruskan ditambah pulak dengan perbezaan jarak yang begitu jauh sekali..tapi kau tau tak..hati aku ni sayang gilak dengan kau..entah la kenapa..maafkan aku kerna jarang text/call kau..bukannya apa..aku takut kau bosan dengan aku..aku tak mau ada rasa benci kat diri kau terhadap aku..tapi sekarang ni kau da ada orang lain..aku baru tahu dan kini aku sedar..aku dah tak diperlukan lagi untuk mengisi masa lapang kau..takpa la..aku tak marahkan kau pun.jangan risau k..aku takkan ganggu hidup kau lagi lepas ni.maafkan segala tutur kata aku..tak kira la dalam text or sepanjang kita bercakap di telefon..thanks,aku senang berkawan dengan kau..tapi apa kan daya..kau da beralih dengan yang lain..takpa..aku harap kau akan bahagia Heart-Breaker..perbuatan tu sangat sangat tidak mulia..tak pernah ka kau terfikir semua tu akan memakan diri sendiri kau jugak? bukankah kau turut akan terkena tempiasnya jugak? aku harap kau mengerti..

Dan cukup sampai di sini jak la luahan hati aku sekarang ni..biar lah aku dengan hidup aku dan kau dengan hidup kau..jaga diri baik baik..MySpace

ATTENTION PLEASE!

yeS! MySpacehahahahaha..aku da boleh online da..akak aku da blk..pasni tak yah susah2 mau p singgah cc lagi..rindunya ngan keyboard ni..rindu sangat mau menaip..hakhakhak..yeah..glad to see u again guys..ceh macam la aku nampak kamu btol2 pon..eeee..segala penantian aku selama seminggu ni akhirnya lepas jugak..haha..gian aku akan bermula lagi..yahh..bermacam macam gian..yang selama ini aku tahan..haha..adeii..merapu bukan bukan sudah..ok la..aku mau dinner dulu..esok esok ada masa lagi aku mau blogging..ngee~~MySpace

Friday, November 6, 2009

OFF9 FOR A WEEK

pergh..tak dapat online selalu selama 1 minggu ni..
akak bawa laptop g tempat kursus kerja..
arini,jap lg da nak bertolak da..
nk g cc pon maleh..MySpace
so,c u guys next week la k..
k,gtg now.

Thursday, November 5, 2009

RUPA-RUPANYA!

Masuk bulan ni,hampir 8 bulan aku jadi penganggur yang teramat amat la berjaya(TAHNIAH!)..aku tak tau la apa kena dengan aku ni..hari tu..kerja kat Grace Point,Sembulan..kerja sebagai S.A yakni Service Associate..ala yang amik amik order tu la..tapi aku  bahagian minuman..bahagian makanan lain punya service lagi..not bad gak la kerja kat sana..tapi kalau tengahari,lunch time,kau siap! get ready untuk loose kan skru kepala lutut kau..kalau staff lagi tersangat sangat la kurang time tu,Siap! jangan kau EMO sudah..tempat tu memang akan diserbu kalau time2 mkn tengahari..al-maklum jak lah..tempat tu dekat dengan area area Apartment dan Hotel..banyak family dato'2+pelancong tinggal kat situ..awal awal tu aku ok lagi..leh tahan la jugak..tapi time2 puncak lunch tu,makin ramai lak customer datang..perghh..gilak ah..langkah pon makin lama makin laju bergerak..takut customer bengang lak nanti lau order lambat sampai..tapi aku tak lama kerja kat situ..aku cuma dapat bertahan 2 bulan jak..haha..penat jo!! tapi kerja mana yang tak penat kan?? *sigh*
tapi aku quit dari tempat tu atas sebab sebab tertentu jugak..salah satu sebab,kerja kat situ buat kau jadi pekerja yang tak beretika dan tak jujur..kebanyakan semua pekerja kat bahagian aku tu semuanya 'main Duit'..Honestly,aku pon ikut terjebak 'permainan' ni..tapi tu aku suka suka jak..aku main duit kecik2 jer..yang laen tu ada yang sampai berpuluh puluh ringgit..seratus pon ada jugak!! tapi daripada aku terus terjebak dengan benda tu baik aku quit kan..nda la bertambah tambah dosa aku..sebab sebab lain tu,masalah masalah sosial..

then,start dari situ la aku duk  di rumah jak..sampai la sekarang..8 bulan?? perghh..lama tu dude!..selama tu jugak la..aktiviti aku hang-out,movies,futsal,online..haa..tu jak la kerja full-time aku..*sigh* terok sangat attitude aku ni kan..kena panggil sebagai penyakit MySpaceMALAS tahap cipan+asbestos+tapir+Dewa-19! yeahh! haha..

Ada saTu hari tu,kawan aku ajak keluar,bawa p cari kerja la kununnya..aku tengok dia semangat berkobar kobar mau caeri kerja..kiranya dia ni senasib la dengan aku..tapi dia ok lagi la..dia mau cafri kerja lain atas sebab tertentu,iaitu bosan dengan rutin harian dia..bangun bangun,mandi,kemas rumah,then start menyulam+menjahit..family dia ni buat bisnes menjahit..dia ni assistant mak dia..dia bahagian menyulam kain jer..kengkadang tolong gak mak dia menjahit..tapi tu la..hari hari asyik benda yang sama jak dia buat..naik bosan la jugak..tu katanya kat aku..ok lagi dari aku kan..at least dia ada gak kerja yang mau di buat..aku??? hampess!! hakhakhak..

pagi tu kami gerak..mencari peluang yang ada..cari punya cari punya cari punya cari punya cari(eh berapa lama punya cari da...) kami mula rasa hairan..tetiba kawan aku start berbunyi memecah kebuntuan.."Eh py,kenapa hari ni banyak kedai semua tutup ar.aku semangat ni mau dapat kerja".."Entah,Aku pun nda tau kenapa"..sambil kami meneruskan perjalanan tu tiba tiba kami ternampak pasar  yang crowd sangat..di situ baru aku sedar,rupa-rupanya hari ni hari minggu da!!!! patut la banyak kedai tutup..kwang kwang kwang!!

Monday, November 2, 2009

CIGARETTE PUNYA CERITA





Honest-ly,aku pernah terjebak dengan benda alah ni tapi tu masa zaman kanak kanak aku la..tau la budak kan..apa tau sal menatang ni suma..tapi selepas meningkat ke alam dewasa ni,aku da tau da sal benda ni suma..aku tak main da barang ni..thanks kt family aku espc. parents  aku sebab masukkan aku p sekolah..lau nda,nda tau la apa jadi dgn aku sekarang ni kan..macam macam leh jadi,drug addicts,terrorist,criminal..huishhh mintak mintak jauh la..


pernah tengok da iklan ni kat tV kan,uishh seram sejuk aku dibuatnya..sooo DASAT!!





ni baru kick jo!!!

hai cigarette,ada apa la dengan kau ni?? apa keistimewaan/kelebihan yang kau ada,yang kau bagi dengan kami;manusia ni sampai kau buat kami sanggup habiskan duit/tenaga kami sendiri..sampai kau rosakkan kesihatan tubuh badan kami tanpa kami peduli..kenapa?? kenapa kau sanggup bertindak begitu kejam sekali sampai sanggup melihat kewujudun kami makin lama makin  pupus di alam ni..apa,itukah alasan/sebab munasabah kau dibuat?? untuk merosakkan kami,untuk melenyapkan kami,untuk pupuskan kami?? wajarkah kau buat sedemikian?? sedangkan kami jugak la yang melahirkan kau,tanpa kami kau tak akan wujud..sekarang kau da wujud,ini pembalasan kau dengan kami?? tidakkah kejam namanya tu wahai cigarette?? siapa yang sepatutnya dipersalahkan?? adakah salah kau sendiri ataupun salah kami yang melahirkan kau dan menjinak-jinakkan kau?? jika benar ianya salah kami,kami akan berhenti melahirkan dan tak kan berjinak-jinak dengan kau lagi..keran kau la badan kami musnah,kerana kau lah badan kami binasa dan kerana kau jugak lah membuatkan kami kehilangan segala galanya..duit,anggota tubuh badan,tenaga,masa,semuanya kau rampas,semuanya kau ambil,dan membuatkan kami kehilangan segala galanya yang indah..maaf,kami tidak akan mendekati kau lagi..kami tidak mahu mensia-siakan hidup kami yang segalanya serba indah ini..nyah kau jauh-jauh..kami merayu..(yeeehaaa..itu dia epy hiei!!)







*Guys,Lu pikir ar sendiri!
*To my "Hate" friend..cukup cukup la tu..bawak bawak la berehat