Thursday, October 15, 2009

GUESS WHO??

    OMG!!Im sO HAPPY!! Ya..itu la  ayat yang boleh describe feeling yang melanda diri aku ni semalam..perasaan aku time tu gembira yang terlampau lampau emotional sudahh..macam mo gilak jak rasa..haha..sampai buat senyuman aku melebar sampai ke telinga ni(saja jak action lebih lebih,biar nampak gempak sikit!,hekhekhek) + jantung berdebar suka dengan sekuat kuatnya+rasa macam mo jerit pun ada jugak aku cakap ko!!.hehe..betul betul SILLY la aku semalam..

    Mesti kamu tertanya tanya kan apa perkara yang happy betul tu sampai buat aku MEKONG  macam ni kan(Sabahan jak tau meaning ayat ni,for those yang xtau maksud ayat ni gud luck!) hakhakhak..lantak kamu la apa kamu mo cakap pasal aku

    Actl,Someone special yang aku tunggu tunggu dari dulu lagi akhirnya contact aku jugak..Aku ingatkan dia da lupakan aku selama beberapa tahun ni..huhu(bertahun tahun aku tunggu ko beb!) Tapi,rupanya  aku silap,even dia dia tak contact aku pon dia still ingat kat aku(Ni based on what she told me la) Caya lah~~ terharu+cair gilak babeng aku time tu..hehe..suka nampak?? ngeeee~~~~

Orait,Meh aku share sikit situasi time tu macam mana..

TARIKH:151009
HARI:SEMALAM(KHAMIS)
JAM:2153PM
CUACA:AGAK BERANGIN SIKIT
TEMPAT:DALAM BILIK AKU

    SITUATION:Di Saat Epy sedang leka mendengar lagu lagu febretnya sambil sambil otak dan jari berhubung sama sendiri memikirkan text msg yang hendak di reply kan kepada seseorang SAHABAT yang baru aku kenali.nak mention nama gak ker??..haha..yolah,nama dia AZMAH^^

    Suddenly,Saat epy leka melakukan semua tu,dia dikejutkan dengan one notification:1 MISCALL,Unknown Number yang baru sebentar tadi masuk..
Epy yang sememangnya sudah arif  dengan hal hal sedemikian ,mula berfikir sejenak"Ahh,ni mesti kes mempermain mainkan aku ni" dan mula mengambil langkah yang proaktif lagi bijak(aisehmen,hakhakhak) iaitu dengan tidak menghiraukan nombor tersebut dan meneruskan sesi memberi-menerima msg dengan c  AZMAH..

    Tidak lama kemudian,Epy dikejutkan lagi dengan ringtone theme "SUPER MARIO"(so whats ur probs??)  berbunyi,sign me 1 new message received.Epy dengan mukanya yang selamba yaya tu(Tulung la) open dan baca content text msg tersebut:

"Helow! Hye Epy..Pe Kabo??"

     Me:"Siapakah??"

"My name is CENSORED From JB! =P"

    Epy start dapat gambaran negatif dan plan untuk mengambil tindakan untuk menjadi 'Police Pencen' dengan "menembak" soalan yang bertubi tubi ke atas dirinya(she) agar mengelakkan maruah EIPHY HIEI diperkotak-katikkan..

    Starting with nick name,her fathers name,sehinggakan tarikh lahir(hantu apa la yang rasuk aku mlm tu ha?) sekali turut disoal..mahu tak mahu,dia terpaksa menjawab kesemua soalan -soalan 'Pak Polis' ni tadi..huhu..

    Dan setelah jawapan jawapan yang diberikan oleh awek tersebut diteliti,di analisis,dikaji  dengan sebaik baiknya dan memuaskan hati 'Pak Police' yang terlebi minta puji ni..(nyampah!ngeee~)
  Akhirnya,memberi keputusan bahawa:

    "Tahniah!!!,Anda PASS! SEkaligus telah membuktikan bahawa anda adalah orang yang sebenar benarnya orang yang bernama *************..ngeeeeee~~~~~"

    Setelah menghadapi segala ujian+rintangan+halangan+cobaaan...keadaan yang sepatutnya terjadi pada awal awal sebelum session pengesahan identiti tersebut akhirnya telah kembali dengan normal dan EipHy HiEi Ini terlampau la excited gilak babeng sampai tak ingat dunia..^^..we both masing masing bertanyakan khabar,perkembangan terkini,Bla-Bla-Bla-Bla.....berlanjutan sampai larut malam..ngehngehngeh~I LOVE HER,I REALLY DO!!

    So,i Give U a WARNING! BITCHS:
  "DONT PLAY PLAY WITH ME"<--Phua Chu KAng Trade Marks~

*if i dunno u,n never knowing u b4,just BACK OFF From My Life K!
*LOts Of <3:ePy*

2 comments:

  1. beH~gUess whO kuNUn..
    Nda PaYa gUesss LevIs Pown aKu taU..
    hePi la KuNun Ko nie Py..
    haha..
    bhA kim slM seJak saMa F______________..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha..hepy?? ko rasa?? ngee~~ ok bha lau ko..nti aku sampaikn k..n_n

    ReplyDelete

CELOTEH MUDA-MUDI