Monday, October 12, 2009

THE BEGINNING

Hi Guys!! WatcH Out!! EIPHY HIEI in here!(pandai2 la kamu mo sebut nama aku tu^^)..aku skg ni bosan duk d rumah..jd xsalah kalau aku tulis blog ni kan..(kalau slh aku pedulik hapa!) haha.. At least otak aku ni x jugak makin lembap..hehe..."hurmm.besh ke ada blog ni????" " ntah la aku pon xtauHuh?! aku tnya aku gak jwb blk,gler pe!..haha.. yolah if aku tnya korang mana la aku dpt dgr gak..drp aku malu sendiri,baek aku yg jwb..lantak la gilak ka crazy ka,yg penting aku hepy..hakhakhak..poyo lak ayat aku ni..adeii..sorry la lau ayat aku ni wat kamu meluat ar(if meluat,da stop baca blog aku,p maen jauh2)..arini bosan lak..nda la aku tau mo watpa..mo kuar lepak ngn kwn2,tp cuaca d luar tu panas tull..gilak..(cukup2 la ko keluar tu py,sedar2 la muka ko tu gelap uda!)<--ePy bermonolog sendirian^^..beza warna kulit muka aku  skrg ni jauh bbeza berbanding dgn dulu..

duLu

sekarang


haaaaa..totally different kan..hakhakhak..lantak la..gelap pon gelap la..tp ok wat gelap,hitam2 manis..cm dyg senandung..even aku xpernah g tgk rupa dyg senandung tu cmna..haha..
hurmm..sampai sini dulu aku tulis ar..kang aku continue lg..ok?? ^^ Salam~
#PEACE NO WAR#

No comments:

Post a Comment

CELOTEH MUDA-MUDI