Saturday, October 31, 2009

APA PATUT KAMU BUAT?

Mau menangani masalah bukannya senang beb.lebih lebih lagi bila berkaitan dengan DUIT/MONEY/WANG/PITIH dan yang sewaktu dengannya.tu sebab ramai manusia kat luar tu jadi gila lah,muflislah..adeshh..so dengan itu,saya di sini ingin membantu kamu semua.Disini ada disediakan contoh masalah serta solusi yang paling sesuai

1.MASALAH;HUTANG KELILING PINGGANG.
SOLUSI;buang pinggang.tukarkannya menjadi hutang keliling dada pulak.

2.MASALAH;AWEK LARI TINGGALKAN KORANG.
SOLUSI;korang lari lagi laju dan tinggalkn beliau balik.

3.MASALAH;BINI SUKA MEMBEBEL
SOLUSI;CARI BINI LAIN!

4.MASALAH;SUAMI SUKA 'MAKAN LUAR'.
SOLUSI;kamu masak kat luar pulak.

5.MASALAH;BINI DEGIL
SOLUSI;bagi dia makan bergedil.

*weh guys,rilek la..jgn la serius,banyakkn senyum..lg chantek kalau dpt ketawa n_n

SERONOKNYA JADI PEREMPUAN




Ok..yang ni keistimewaan jadi PEREMPUAN lak..kaum kaum HAwa sekalian,siap sedia untuk merasa bangga diri sekejap,NOTICE;SEKEJAP JE!^_^.Dilahirkan sebagai seorang PEREMPUAN memang seronok.Banyak kelebihan diberi kepada kaum Hawa ni sebenarnya.Mana mana kaum LELAKI yang membaca blog aku ni seharusnya menerima seadanya kelebihan kelebihan yang diberi pada kaum yang satu ni.jangan jeles,okey??

>DIUTAMAKAN
-Mana mana pegi pon selalunya PEREMPUAN didahulukan.kalau mau masuk bangunan,perempuan dulu diutamakan,kalau mau naik bas,PEREMPUAN jugak yang didahulukan..Tapi kalau LELAKI yang masuk/naik dulu biarpon dia da nampak PEREMPUAN tu sedang hamil ker hapa dan buat buat tak nampak,DAYUS namanya! ingat tu yer wahai kaum Adam..kot ya pon ko tengah  in rush..jaga la adab ko tu..respect ar sikit..
-kalau bencana alam,PEREMPUAN dulu yang diselamatkan.LELAKI?? pandai pandai sendiri la ko hidup yer..n_n

>BELI-BELAH
-cuba tengok di shopping complex.Department mana yang paling luas dan paling meriah?? mesti lah department wanita.pakaian wanita lebih banyak variasi/jenis dari lelaki.macam macam warna boleh dipilih.

>JADI TUMPUAN
-pantang keluar rumah,mesti ada jak mata mata yang memerhati.jalan selangkah,sana bersiul.jalan dua langkah,sini mengurat.nak nak pulak awek tu comel gebu.terasa macam artis pon ada.bangganya!

>SARADIRI
-memang la zaman sekarang ni PEREMPUAN kena bekerja.tapi bila da ada pakwe ataupun yang dah berkahwin tu bertambah-tambahlah hartanya.mana taknya,sikit sikit bodek duit laki.tak pon buat buat merajuk dengan pakwe minta beli kereta.best kan??

>MUDAH KE SYURGA
-mengandungkan anak pon dikira pahala besar(jangan plak korang terus buat maksiat gara2 mo dapat pahala,gila namanya tu!!).
-Taat pada suami pon senang dapat masuk syurga.
-Tambah pulak lagi solat lima waktu semua,kompem boleh cium bau syurga.

*tapi malangnya semua yang ada dengan gender ni  jauh beza dengan status aku

SUSAHNYA SEORANG PEREMPUAN




Tajuk ni cam laen lak bunyi dia kan..seolah2 aku ni tak bersyukur lak dengan kewujudan kaum PEREMPUAN di muka bumi Allah yang indah ini..(aisehmen,terlebih bunga2 lak ayat aku tu..ngeee~^_^).

Bukan apa la kan..tapi bukan senang jadi PEREMPUAN ni.Macam-macam masalah yang yang mereka hadapi/terima setiap hari.aku bukan mau komplen fitrah kejadian.Cuma mau bagitau kaum LELAKI di luar sana tu supaya memahami kaum HAWA ni.

Masalah yang diorang hadapi BANYAK! dari segala Aspek..

>KESELAMATAN
-Paling dirisaukan setiap PEREMPUAN di muka bumi ni.mana mana pergi pon rasa tak selamat.Tambah takut bila baca newspaper tentang kes-kes rogol dan BUNUH yang makin meningkat.Huh! tak lena tidur dibuatnya!

>PENAMPILAN
-pilih baju mesti mau sepadan.kalau baju warna merah,kain warna hijau,kasut pulak warna kuning nanti orang cakap gila lak..macam BADUT SARKAS!. tu belum lagi masuk bab eye shadow,maskara,lipstik,blusher,ntah macam macam la lagi.Lelaki tu senang la,main sarung jak!

>KEBEBASAN
-PEREMPUAN tak boleh masuk suka hati keluar malam balik besok malam.
-PEREMPUAN tak boleh DUDUK MENGANGKANG macam lelaki.

>GANGGUAN
-situasi macam ni biasa berlaku di tempt kerja,sekolah,kedai mamak atau mana mana kawasan tumpuan ramai.tak bolehlah kaki tu melangkah ada jak gangguan dari kaum lelaki miang.Dimarah nanti katanya sombong dan tak sedar diri!.

>REKREASI
-mau tukar baju bila time mandi laut ataupun air terjun kena cari kawasan khusus.bukannya boleh suka suka tukar baju kat tepi SEMAK MACAM LELAKI.silap silap muka kita keluar dekat dalam internet;youtube dengan tajuk yang lucah melampau..Malu beb!

*FYI,aku jugak seorang insan yang bergelar PEREMPUAN!

Friday, October 30, 2009

MENGENALI KERETA KLON

Kita mungkin sudah biasa dengar tentang barangan tiruan seperti pakaian ,alat elektrik dan sebagainya lagi kan.tapi pernah ka kamu dengar kenderaan menjadi mangsa "cetak rompak" or diklonkan?? walaupun kebarangkalian adanya kereta tiruan atau diklonkan teramat-amat kecil,ada baiknya jugak ambil langkah berhati-hati.Contohnya bagaimana mau bezakan kereta Proton Waja tulen dengan kereta Waja Klon.

k,kamu baca betul-betul panduan yang aku mau bagi ni,lg bagus kalau kamu salin dikertas..sebagai panduan kamu untuk masa depan nanti..either yang sudah ada kereta nor akan ada kereta masa-masa akan datang..




Panduan 1
-Kereta Proton Waja tulen tertera perkataan dan huruf 'WAJA'
-Tapi Waja klon ejaannya diubah,disongsangkan atau dipanjangkan menjadi Proton JAWA atau Proton BAJA atau juga menjadi proton KESATRIA BAJA HITAM.

Panduan 2
-Perhatikan logonya.
-Kalau Waja tulen logonya seperti kepala Singa
-Tetapi Waja klon menggunakan logo kepala singa betina atau singa kembar atau mungkin juga kepala binatang peliharaan pemakainya.

Panduan 3
-Sistem naik-turun cermin pintu Waja tulen dikendalikan secara otomatik
-Tapi Waja klon menggunakan sistem engkol atau tangkal pulas sebagaimana kereta dulu-kala

Panduan 4
-sarung tempat duduk atau sit kereta Waja tulen kalau kulit diperbuat daripada kulit asli
-Tapi sarung sit Waja klon menggunakan kulit binatang klon seperti lembu klon atau kulit campuran kulit binatang dengan kulit pokok

Panduan 5
-Enjin kereta Waja tulen berbunyi(contohnya-Vroom! Vroomm) bila dihidupkan
-Tapi enjin Waja klon berbunyi bila dimatikan(contohnya-Grom! Greng! Gedegang!)

Panduan 6
-Kereta Waja tulen apabila ditekan honnya akan mengeluarkan bunyi(contohnya-pin! Pin!)
-Tetapi Waja klon apabila honnya akan berbunyi(contohnya-Din! Dong! atau Kring! Kring!)

Panduan 7
-Sistem untuk buka-tutup atau mengunci pintu Waja tulen menggunakan central lock
-Tetapi Waja klon menggunakan tombol untuk buka-tutup dan menggunakan selak atau mangga untuk mengunci pintunya

Panduan 8
-Sistem brek Waja tulen menggunakan cakera brek yang membolehkan kereta terus berhenti bila diktekan brek
-Tapi sistem brek Waja klon menggunakan cakera brek lanun cetak rompak yang membolehkan kereta berhenti sebelum atau tanpa tekan brek

Panduan 9
-Bahan proses pembakaran atau sasap Waja tulen disalur keluar dari enjin melalui eksos paip
-Tetapi asap Waja klon disalur melalui ekzos buluh atau ekzos batang paip air

Panduan 10
-Kuasa enjin Waja tulen sekitar 1600 cc atau 1600 kuasa kuda
-Tetapi Waja klon sekitar 1600 darjah celcius atau 1600 ekor kuasa kuda

Panduan 11
-Waja tulen dilengkapkan dengan sistem keselamatan elak kecurian yang mana alat penggera/alarm akan berbunyi seperti bunyi hon(contohnya-Pin! Pin!)
-Manakala alarm Waja klon  akan berbunyi seperti bunyi suara tuannya(contohnya-Pencuri! Pencuri!)

Panduan 12
-Waja tulen menggunakan petrol sebagai bahan bakar
-Waja klon boleh ditentukan sendiri oleh pemakainya.
-(Disyorkan guna petrol sebagai bahan bakar untuk bakar Waja klon tu)


*Aku pon penah kna klon gak,Angelina Jolie tu klon aku la..hakhakhakhak! =D
*HAA!! yang kamu betul2 salin tu kenapa??? n_n

Wednesday, October 28, 2009

BLA-BLA-BLA

                                   Where are you right now? -my hell room


Are you bored?-ya,kind off la 

What day is today?-wednesday lorh


Are you happy?-erm,i dont think so

Do you have a lot of friends?-yes of course dude!


Are you close with them?-not really



Who do you tell everything to?-Meimei and mucuk(pipah)but not at all la..sort off

 Is that person your best friend?-yohaaa..


Does your best friend call you their best friend?-ya iya la bha..aku gigit2 kepala dorang lau nda ngaku..ngee~~


Does your best friend have other best friends?-ya lorh


Do you ever fight with your best friend?-aiyoh..we're such a hell good buddies..xpenah la..


Does your best friend know everything about you?-hurm..i dunno,its depend on them


Do you know everything about your best friend? -heee~~(tau bha)


Are your friends jealous of your best friend? -lolx..what for??


Do you have a boyfriend/girlfriend?-hakhakhak..^_^


Do you have sex with that person?-0_o?! WTF!!


Are you close with your boyfriend/girlfriend?-Ngee~n_n

 Do you want kids?-yepz

 Do you miss being a kid?-yayayaya!!


Who was the last person to call you?-Fara!! n_n


Who was the last person to text you?-mucuk pipah

 Who was the last person to comment on your myspace page?-dont hv Ms


Do you have facebook?-yupz

 Who was the last person to write on your facebook wall?-ntah,malas aku mo view ni

 Which do you like better facebook or myspace?-FB of course!

 Have you ever cheated?-Ya!! it makes me suck dude!


Have you ever been cheated on? -uhhh....yupz~


Would you ever cheat?-if terpaksa


Do you have any tattoos?-nope


Do you have any piercings?-hakhakhak..nda la kali..garau ada la..hekhekhek


Do you have any regrets?-hurmm,dunno,i cant remember


What are you wearing?-Bikini!!..wakakakaka..(tee-trousers la)


Do you have plans for the weekend?-Futsal/shisha/hangout maybe?

Will you be with your friends this weekend? -yupz


When was the last time you were drunk?-WTF!!


Do you ever lie?-ha'ah


Do you enjoy sex?-OMG,WTF?!


How often do you have sex?-what the fuck this Q is?!


What was the last movie you watched?-Year One

 Who was the last person to email you?-ntah,lom check email g


Is that person a close friend?-how can i know?

 Would that person do anything to hurt you?-0_o?!

 Does that person know a lot about you?-X_X


Who was the last person you talked to?-My mOm


What did you say?-"Mak,Apa lauk tengahari ni?"

 Do you wish you were somewhere else?-ya,atas awan..hehe

 Are you a nice person?-hell No!

 Do people like you?-haha..ask themself la..

 Do you have friends from out of state?-yohaa..


Where do they live?-ntah d mana tu


Do you have friends from out of the country?-ya lorh..

 Have you ever been out of the country? and if yes where?-Nope

 Where would you like to go?-UK(byk g ka ko mo tnya? penat da aku ni!)


What song are you listening to?-Dear God by A7X!

 Are you getting bored of this survey?-ko rasa?!

 Are you close with your parents?-yes of course dear!


What's your favorite thing to eat?-Nasik!


Whats the thing that you hate the most to eat?-P.O.R.K! x_x


Do you think anyone will do this survey?-ya mybe


Do you think 60 questions is too many to answer?-So many la Tambi!!

*copy from bedah..heee~~

Tuesday, October 27, 2009

SUDOKU


I <3 SUDOKU

Did u know what SUDOKU is?? if u dont,just find the answer at Wikipedia la..haha..but what exactly i want telling u is im already falling in love with this puzzle!!..i dont know why now i like playing this kind though..it was supposed long time ago;
when im still sitting in the school;when my classmate,Siti Hasmah;i called her "budak skema" trying to think harder+half die enough to solve out  this puzzle while the next teacher not come in to our class yet..
so,when i saw her with blank+confuse+serious+focus face,i close to her and asking her..

"Oit macik,apa ko tengah buat ni,aku tgk macam-macam jenis reaksi muka ko buat,ko ada masalah negara apa??"

then she answered me,

"Aku main Sudoku la,susah betul"

 "apa benda tu??" me replied..

then,she told me everything about what is that mean act. and how to playing it..
me,who dont like to give any burden into my mind,gave her my reaction and said

"owh..".

She quietly stared at me and deep into my eyes..idk what exactly she thinking of her mind on that time..
After 5 sec,she change her vision to sudoku and keep focus to that puzzles,and dont care about my exist..
i think she get mad,dont u think?? haha wtv..
Then i left her alone and keep going to do my fav.activity:drawing my friends nose quietly without them  realised..haha..just for fun la guys..

Ok back to the main topic,
Recently, me and my family was going to kampung..my mother have something stuff to do..almost 1 day we stay there..and nothing much activities to do..

At noon,out there was so hot+dry..so me and my big bro stay at home and find any stuff to read..then i found newspaper,bro ask me to find any sudoku puzzles..after keep looking it for a while,finally i found it..and gave it to my big bro..me,with nothing stuff to do,had to look at what him doing,yes of course,solve out sudoku puzzle!..huhu..

Then my bro asking me if i know how to play this puzzle,and i answered him,Oh HELL NO!..
Then,once again,like 'budak skema' did the same thing to me before..bla bla bla..but,on that time im fucking serious to listen about what he telling is..and ask me to trying to solve this kind..
And me,berani mati try it..
But the problems came out when the pen doesnt work!! WTF!!

So we decided to solve it when we arrive at home..and when we arrived,me and bro continue with that sudoku..its kindly hard to solve out..it takes almost 2 hours..huhu.
But in the end,we are so happy because its done..start from there,i fall in love with that stuff until now..Hee~~

why dont u try it by urself? here,let me teach u how to play:

            CHECK THIS OUT BY URSELF

The Basic Rules of Sudoku:


-There is only one valid solution to each Sudoku puzzle. The only way the puzzle can be considered solved correctly is when all 81 boxes contain numbers and the other Sudoku rules have been followed.
- When you start a game of Sudoku, some blocks will be pre-filled for you. You cannot change these numbers in the course of the game.
-Each COLUMN  MUST contain all of the numbers 1 through 9 and NO two numbers in the SAME COLUMN of a Sudoku puzzle can be the same.
-Each ROW MUST contain all of the numbers 1 through 9 and NO two numbers in the SAME  ROW of a Sudoku puzzle can be the same.
-Each BLOCK MUST contain all of the numbers 1 through 9 and NO two numbers in the SAME BLOCK of a Sudoku puzzle can be the same.
-So simple and enjoy it!

Thursday, October 15, 2009

GUESS WHO??

    OMG!!Im sO HAPPY!! Ya..itu la  ayat yang boleh describe feeling yang melanda diri aku ni semalam..perasaan aku time tu gembira yang terlampau lampau emotional sudahh..macam mo gilak jak rasa..haha..sampai buat senyuman aku melebar sampai ke telinga ni(saja jak action lebih lebih,biar nampak gempak sikit!,hekhekhek) + jantung berdebar suka dengan sekuat kuatnya+rasa macam mo jerit pun ada jugak aku cakap ko!!.hehe..betul betul SILLY la aku semalam..

    Mesti kamu tertanya tanya kan apa perkara yang happy betul tu sampai buat aku MEKONG  macam ni kan(Sabahan jak tau meaning ayat ni,for those yang xtau maksud ayat ni gud luck!) hakhakhak..lantak kamu la apa kamu mo cakap pasal aku

    Actl,Someone special yang aku tunggu tunggu dari dulu lagi akhirnya contact aku jugak..Aku ingatkan dia da lupakan aku selama beberapa tahun ni..huhu(bertahun tahun aku tunggu ko beb!) Tapi,rupanya  aku silap,even dia dia tak contact aku pon dia still ingat kat aku(Ni based on what she told me la) Caya lah~~ terharu+cair gilak babeng aku time tu..hehe..suka nampak?? ngeeee~~~~

Orait,Meh aku share sikit situasi time tu macam mana..

TARIKH:151009
HARI:SEMALAM(KHAMIS)
JAM:2153PM
CUACA:AGAK BERANGIN SIKIT
TEMPAT:DALAM BILIK AKU

    SITUATION:Di Saat Epy sedang leka mendengar lagu lagu febretnya sambil sambil otak dan jari berhubung sama sendiri memikirkan text msg yang hendak di reply kan kepada seseorang SAHABAT yang baru aku kenali.nak mention nama gak ker??..haha..yolah,nama dia AZMAH^^

    Suddenly,Saat epy leka melakukan semua tu,dia dikejutkan dengan one notification:1 MISCALL,Unknown Number yang baru sebentar tadi masuk..
Epy yang sememangnya sudah arif  dengan hal hal sedemikian ,mula berfikir sejenak"Ahh,ni mesti kes mempermain mainkan aku ni" dan mula mengambil langkah yang proaktif lagi bijak(aisehmen,hakhakhak) iaitu dengan tidak menghiraukan nombor tersebut dan meneruskan sesi memberi-menerima msg dengan c  AZMAH..

    Tidak lama kemudian,Epy dikejutkan lagi dengan ringtone theme "SUPER MARIO"(so whats ur probs??)  berbunyi,sign me 1 new message received.Epy dengan mukanya yang selamba yaya tu(Tulung la) open dan baca content text msg tersebut:

"Helow! Hye Epy..Pe Kabo??"

     Me:"Siapakah??"

"My name is CENSORED From JB! =P"

    Epy start dapat gambaran negatif dan plan untuk mengambil tindakan untuk menjadi 'Police Pencen' dengan "menembak" soalan yang bertubi tubi ke atas dirinya(she) agar mengelakkan maruah EIPHY HIEI diperkotak-katikkan..

    Starting with nick name,her fathers name,sehinggakan tarikh lahir(hantu apa la yang rasuk aku mlm tu ha?) sekali turut disoal..mahu tak mahu,dia terpaksa menjawab kesemua soalan -soalan 'Pak Polis' ni tadi..huhu..

    Dan setelah jawapan jawapan yang diberikan oleh awek tersebut diteliti,di analisis,dikaji  dengan sebaik baiknya dan memuaskan hati 'Pak Police' yang terlebi minta puji ni..(nyampah!ngeee~)
  Akhirnya,memberi keputusan bahawa:

    "Tahniah!!!,Anda PASS! SEkaligus telah membuktikan bahawa anda adalah orang yang sebenar benarnya orang yang bernama *************..ngeeeeee~~~~~"

    Setelah menghadapi segala ujian+rintangan+halangan+cobaaan...keadaan yang sepatutnya terjadi pada awal awal sebelum session pengesahan identiti tersebut akhirnya telah kembali dengan normal dan EipHy HiEi Ini terlampau la excited gilak babeng sampai tak ingat dunia..^^..we both masing masing bertanyakan khabar,perkembangan terkini,Bla-Bla-Bla-Bla.....berlanjutan sampai larut malam..ngehngehngeh~I LOVE HER,I REALLY DO!!

    So,i Give U a WARNING! BITCHS:
  "DONT PLAY PLAY WITH ME"<--Phua Chu KAng Trade Marks~

*if i dunno u,n never knowing u b4,just BACK OFF From My Life K!
*LOts Of <3:ePy*

Wednesday, October 14, 2009

SURVEY



1.RELATIONDSHIP STATUS>>Single and Available*Wink Wink*



2.RELIGIOUS VIEW>>Muslim.


3.ANY SIBLINGS>>Yups,3 Bro And 2 Sis.


4.SHOES SIZE>>7'




5.WHERE WERE YOU BORN>>Hospital Queen Elizabeth,KK.



6.RIGHTY OR LEFTY>>Lefty



7.ANY PETS>>Yups,



8.WHAT MONTH ARE YOU BORN>>May



9.FAVOURITE COLOURS>>Blue,White.Black,Brown,Orange


10.FAVOURITE SINGER/BAND>>Chris Brown,Pink,Gwen Stefani/Avenged Sevenfold,ETC.


11.FAVOURITE CARTOONS>>Mickey Mouse,Donald Duck,Goofy,ETC.





12.FAVOURITE NUMBERS>>14,25

 


13.HOBBY>>Surfing,Games,Music



14.SCHOOL SUBJECTS>>Sport Science




15.FOODS>>Fruits Salad



16.CHILDHOOD MEMORY>>Too Many,ex.Jatuh Longkang Ramai2..hakhakhak



17.DRINK>>Nope



18.SMOKE>>When I WAs A Kid,Just Keep Trying.Now,Officially Nope




19.DRUGS>>Im Not Stupid



20.HAVE YOU BEEN SEX  BEFORE>>Not Yet

Tuesday, October 13, 2009

POPOBE BEAR


^^


MONKEY POPOBE'S



PANDA POPOBE'S


ELMO POPOBE'S



LOVE THEM

 







LOVES TO COLLECT THIS POPOBE'S



Monday, October 12, 2009

AVENGED SEVENFOLD -DEAR GOD


A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find
While I recall all the words you spoke to me
Can't help but wish that I was there
Back where I'd love to be, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
But I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again

There's nothing here for me on this barren road
There's no one here while the city sleeps
and all the shops are closed
Can't help but think of the times I've had with you
Pictures and some memories will have to help me through, oh yeah

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,when I'm much too far away
We all need that person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again

Some search, never finding a way
Before long, they waste away
I found you, something told me to stay
I gave in, to selfish ways
And how I miss someone to hold
when hope begins to fade...

A lonely road, crossed another cold state line
Miles away from those I love purpose hard to find

Dear God the only thing I ask of you is
to hold her when I'm not around,when I'm much too far away
We all need the person who can be true to you
I left her when I found her
And now I wish I'd stayed
’Cause I'm lonely and I'm tired
I'm missing you again oh no
Once again

*this song im dedicated for someone who is very special in my heart ever! *************

THE BEGINNING

Hi Guys!! WatcH Out!! EIPHY HIEI in here!(pandai2 la kamu mo sebut nama aku tu^^)..aku skg ni bosan duk d rumah..jd xsalah kalau aku tulis blog ni kan..(kalau slh aku pedulik hapa!) haha.. At least otak aku ni x jugak makin lembap..hehe..."hurmm.besh ke ada blog ni????" " ntah la aku pon xtauHuh?! aku tnya aku gak jwb blk,gler pe!..haha.. yolah if aku tnya korang mana la aku dpt dgr gak..drp aku malu sendiri,baek aku yg jwb..lantak la gilak ka crazy ka,yg penting aku hepy..hakhakhak..poyo lak ayat aku ni..adeii..sorry la lau ayat aku ni wat kamu meluat ar(if meluat,da stop baca blog aku,p maen jauh2)..arini bosan lak..nda la aku tau mo watpa..mo kuar lepak ngn kwn2,tp cuaca d luar tu panas tull..gilak..(cukup2 la ko keluar tu py,sedar2 la muka ko tu gelap uda!)<--ePy bermonolog sendirian^^..beza warna kulit muka aku  skrg ni jauh bbeza berbanding dgn dulu..

duLu

sekarang


haaaaa..totally different kan..hakhakhak..lantak la..gelap pon gelap la..tp ok wat gelap,hitam2 manis..cm dyg senandung..even aku xpernah g tgk rupa dyg senandung tu cmna..haha..
hurmm..sampai sini dulu aku tulis ar..kang aku continue lg..ok?? ^^ Salam~
#PEACE NO WAR#